MAKE UP REMOVER by Nutriwhite, Shaklee

Aha, hari ni saya nak cerita sikit je tentang Make up Remover ni.  Kalau baca nama bende alah ni, sure anda akan fikirkan yang ianya adalah hanya sesuai untuk yang suka atau menggunakan make up sahaja, betul???

Tapi, anda silap!
Nama je MAKE UP REMOVER. tapi, bukan lah terhad buat anda yang suka bermake up je. tapi sesssssssuuuuaiiiii sesangat2 untuk semua orang. Lelaki ka, perempuan ka, semua boleh guna ye.. bukan di khas kan untuk wanita sahaj.

Ok, apa lah fungsi si make up remover ni ye?

secara mudah nak cerita dan bagi korang semua faham, make up remover ni penanggal kotoran di kulit muka kita ni. Bukan pencuci tau. Tapi lebih kepada menanggalkan atau menyental kotoran seperti daki, sisa2 minyak dan dah tentulah sisa2 make up atau apa sahaja yang korang dah tenyeh kat muka korang tu. Jadi, fungsi make up remover ni adalah membersih dan menyental kotoran tu. Bila guna, memang kuar ler daki2 tu..

Make up remover ni di gunakan sebelum anda mencuci muka dengan Cleanser NW ye, ataupun jika korang tak guna cleanser shaklee, guna lah cleanser apa2 pun yang korang iktiraf serasi dan best kat muka korang tu. Macam saya, memang tetap memilih Nutriwhite shaklee. Serasi bersama gitewwww! ­čśŤ

Jap, saya nak tunjuk Pic Testimoni sental2 daki guna Make up Remover ni ha.. see below pics ya!

Sumber Pics adalah dari incek Google ye..

Bawah ini pula adalah Bahan2 yang terkandung dalam Make up remover ni..

Bawah ini antara Feedback positif + happy dari pengguna NW Make Up Remover Shaklee…

So, amcam? Tertarik? memikat? terikat? nak cuba?
Ok, cepat lah roger saya.. jangan berlengah2 lagi ye..
Make up Remover ni tersangat lah laris nya…

Untuk sebarang maklumat dan pertanyaan untuk membeli, boleh terus hubungi saya di 012.3814786 ye..

Sekian,

Sharing Ikhlas lagi tulus dari,
Suzie Eizmierah
Founder IezmierahBlogspot & Eizmierah Mumnbabyshop (FB)

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.