Assalamualaikum. Hi semua. Selamat datang! Saya komited untuk bantu anda semua sihat dan cantik dengan produk Shaklee.  Saya juga sentiasa mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin membina kerjaya dan pendapatan dengan shaklee!  i am your money maker MENTOR! –Master Suzie Maswar


Whatsapp / sms / call : 012.3814786 (Suzie Maswar)

COD Available : Sekitar Sungai Buloh, Kota Damansara, Damansara, Saujana Utama, Subang Bestari, Subang Perdana, Shah Alam. ‘

Postage Available untuk seluruh malaysia.

Post Terkini Suzie Mawar

blog
Suzie Maswar

Tips untuk Work From Home mom

WORK FROM HOME MOM / Ibu Bekerja dari rumah. Hi Assalamualaikum everyone. Kita masih lagi dalam waktu PKP dan Selangor, Kl, Putrajaya dan sabah masih lagi dalam zone merah dan kami masih PKPB. Dah seminggu lebih 3 negeri di semenanjung ni PKPB dan hari ni bermula lah rules baru buat semua yang bekerja di pejabat supaya just work from home. Walaupun bukan semua sektor, tapi rata2 ibu2 yang bekerja dah mula resah dan stress sejak pengumuman yang kerajaan buat. Ni dia tips untuk work from home mom.

Read More »
blog
Suzie Maswar

ESP shaklee untuk Kulit

ESP Protein shaklee untuk Kulit Hi Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Bila sebut kulit, dah tentulah kita akan terfikir tentang kecantikan. Betul kan? And yes! Rata2 orang perempuan ni memang pentingkan kecantikan kulit. Tapi di zaman milenia ni, orang lelaki pun dah mula sukakan penjagaan kulit tau. So hari ni saya nak kongsikan kebaikan dan manfaat power yang ESP Protein shaklee ni boleh bagi pada kita.

Read More »
blog
Suzie Maswar

Cyst ketika hamil. Ikhtiar dengan set Hamil Shaklee

Cyst ketika hamil dan ikhtiar dengan set hamil shaklee. Hi semua. Bila kita sebut cyst or fibroid, dah tentu fikiran kita terus ingat kanser kan? Sebenarnya cyst ni belum lah sampai tahap kanser lagi, cuma dia boleh ke arah kanser tu jika tidak di rawat segera. Jadi hati-hati jika anda telah di sahkan ada cyst, lebih-lebih lagi jika anda sedang hamil. Tentu bertambah stress kan? Ok jom kita ambil tahu apa itu cyst.

Read More »
Herblax
Suzie Maswar

HERBLAX shaklee bantu masalah sembelit

HERBLAX dan SEMBELIT. Hi Assalamualaikum everyone. Kali ni saya bak bercerita tentang Herblax yang sangat2 popular di kalangan mereka yang ada masalah sembelit dan juga nak kempiskan perut atau kurus lah senang cerita hihi. Anda tahu ke apa punca berlakunya sembelit ni? Kalau nak, jom saya story sikit ye.

Read More »
Promosi
Suzie Maswar

Promosi Vivix dan Best seller set shaklee

PROMOSI VIVIX DAN BEST SELLER SET SHAKLEE Hi Assalamualaikum everyone. Terujanya nak umumkan promosi bulan oktober ni. Actually dah pun mula 6hb hari tu dan promo ni adalah sepanjang oktober ni. Ada 2 set Promo bulan ni dan memang sangat di tunggu2.

Read More »
blog
Suzie Maswar

Tips hilangkan mata panda

Tips Hilangkan Mata Panda Hi Assalamualaikum semua. Mata panda sangat comel pada panda, tapi bukan untuk kita ye. Tak kira la apa nama kita sebut samaada mata panda ke,mata raccoon ke,  atau mata sembap dan lain-lain pun, masalah mata panda atau lingkaran gelap di sekitar mata ni memang akan menghodohkan penampilan anda.

Read More »

Master Suzie Maswar

Assalamualaikum & Hi semua.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012 dan telah mencapai rank tertinggi dalam shaklee iaitu Master Coordinator shaklee since 2013. Merupakan seorang ‘Work At Home Mom’ yang sangat komited dan pakar dalam membantu anda sihat dan cantik dengan tips-tips dan menggunakan suplimen yang natural, berkesan dan selamat serta Mentor biznes yang Komited! Ayuh join team kami, JMS group.

Hubungi Saya

Call/Whatsapp: 012.3814786

COD Sekitar Sg Buloh, Subang Bestari, Subang Perdana, Kota Damansara, Shah Alam, Damansara Damai, Kuang, Kundang dan Shah Alam.

Pos Ke Seluruh Malaysia

Best Comment