Alhamdulillah syukur..

Dah masuk 23 Ramadhan..

Dan dah 23 hari juga aku berpuasa (campur harini insyaallah)

Sekarang ni, dah 6 bulan 8 hari juga Fadiah di susukan dengan susu ku sepenuhnya..

syukur..

dah dapat diploma!

lambat nk update ttg cite ni dlm blog..

almaklum, aku kan bz women cum superwomen skang ni? ahahahah..

okey, now, dah abit slow my biz, sebab dah start tutup ambil order start semalam (isnin)

tapi still lagi lah ada order masuk, dan aku mmg tak dapat nk ambil byk dah..

takut tak sempat nk hantar brg pada customer b4 raya je.

mana2 customer yang dekat2 ni je aku terima order..

memandangkan pos laju pun dah tak ambil barang utk di hantar sebelum raya..

so,dapat juga lah aku berehat2.. n settlekan kerja2 rumah yang tertunggak tu..

penat yg amat sebenarnye ni..

dengan kerja,

dengan biz..

dengan anak2..

dengan rumah..

emm… skang ni, dh boleh rehat kejap.. yeay!

insyaallah lepas seminggu raya baru bukak kedai.. 😀 (cam beso je biz aku ni kan? )

syukur.. rezeki ku murah..

Moga biz ku, kehidupan ku, dan Breastfeeding journey ku akan success..

Doakan aku ye..

dah tak berapa lama je lagi nak raya kan?

camne ngn persiapan??

mesti BEST!

:p

Chowwwwwwwww!

-chugie-

Share:
Written by Suzie Maswar
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.