Salam,

Hari yang semakin bz buat ummi,
Ummi hanya sempat buat express entry je..
tak de bebel2 macam setahun yang lepas..

Ummi nak wish selamat hari lahir yang ke 2 tahun,
untuk anak ummi yang sangat2 ummi sayang..
yang sangat2 buat ummi naik angin..
yang sangat2 menguji kesabaran ummi..

Tapi walau macam mana banyak pun pe’el yg kamu buat,
ummi sangat2 sayang kamu..
ummi sangat2 cintakan kamu..
walaupun ummi selalu marah kamu.
Sebab kamu anak ummi..

Semoga kamu sentiasa bahagia..
sihat selalu.. jangan buat pe’el yang teruk2 ye..

Selamat Hari Lahir cayang ummi..
Selamat Hari Lahir Nur Fatin Adlina..

Gambar terkini fatin dan fadiah..

Baru snap petang semalam..

perangai2 dua budak kecik ni ok semalam,

tu yang ummi dapat snap pic dorang ni!

Share:
Written by Suzie
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.