***Auto publish entry***

salam..

Hari kedua di genting..

Ni time breakfast!

sangat2 ramai orang ok…

mujur tempat makannye besar.. tp tu pun still kena beratur untuk ambil makanan..

see.. ramainye manusia kan?

mostly yang datang kat sini adalah chinese..

yelah.. CNY time kan??

nak tunggu turn untuk ambil makanan..

kene beratur lama gila time ni.

yang berebut nak ambil makanan pun ade..
macam lah tak cukup, ekekek;p

ni suasana pagi di outdoor theme park..
sejuk gila time ni tau! tak sanggup nak turun ke bawah..
walaupun niat di hati nak jalan2 kat luar tu..

ni di bahagian dalam indoor game..
ada stage untuk persembahan CNY malam tu..
tapi malangnye, kami dah pun nak balik pagi tu..
so memang x sempat nak tengok CNY show..

Memang genting sangat2 sejuk time aku ke sana..
di tambah dengan hujan gerimis dan angin yang agak kuat..

Tapi bila dah turun dari genting, panasnye.. tuhan je yang tahu..
rasa nak naik balik g genting time tu tau!

k lah.. till next,
g jalan ke sepang plak!
-chugie-

Share:
Written by Suzie Maswar
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.