**** auto publish entry ***

salam…

Balik dari sepang tu, kami ke Alamanda Putrajaya.

Ke sini pun semata2 nak tunaikan permintaan fatin…

penat dengar die mintak nak g taman.

Start kami keluar rumah, sampai lah kat sepang.. die asyik sebut ” nak g taman.. nak g taman”

last.. kami bawa die ke alamanda..

mulanye tak jumpa taman pun..

cuma jumpa bende alah bawah ni je..

Mulanye, fatin taku2 nak naik, sebab bende ni bergerak dan keluarkan bunyi..

tapi aku try pujuk die… lepastu dah tak nak lepaskan pulak patung ni..

duduk, sambil perhatikan sekeliling.. muka cuak je time ni!
lepas tu die berani plak..

bila dah di pujuk, baru die lepaskan jugak mainan ni..

dan akhirnye, kami dapat jugak cari taman permainan dalam alamanda ni..
memang fatin main sampai tak ingat dunia lah!

ramai jugak yang bawak anak2 datang sini main..

lama jugak kami kat sini..

sampai terpaksa pujuk dak kecik ni balik..

aduhai lah anak.. suka benar kamu dengan taman ni ye..

nampaknye kena cari mini playground untuk di letak kan kat umah..

mampukah aku??? ekekekke;p

daaaaaaaaaaaaa

-chugie-

Share:
Written by Suzie
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.