Assalamualaikum..

Alhamdulillah, baru je selesai bersahur. Sementara tunggu subuh, berblogging lah dulu..hihi..

Hari ni hari ke 41 saya berpantang dan hari ni hari pertama mengganti puasa.
Syukur, doa untuk puasa dalam syawal di izinkan. Mudah2an dapat habis hingga waktu berbuka nanti.

Hari ni dah 24 syawal, tinggal 7hari syawal je lagi ni. Cukup lah untuk dapatkan sekali sunat 6hari puasa dalam bulan syawal tu. Ini hanya planning saya, planning Allah lebih besar lg. Tapi tetap teruskan berdoa, moga tercapai niat mengganti puasa di bulan syawal.

Seperti biasa, sahur saya untuk berpuasa ganti or sunat ni, simple je.. sebab saya sorg je yang bangun sahur kan.. cukup lah dengan ESP, roti, air kosong dan performance drinks ni..

Kenapa saya ambil ESP dan Performance drinks ni?

sebab ia bantu saya rasa kyg dan bertenaga sepanjang hari..

Okies, 

Gtg…

Chugie a.k.a Master Suzianti Maswar

Fb Eizmierah Mumnbabyshop

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.