Assalamualaikum..

Apa sarapan korang pagi ni?
sarapan saya, setiap awal pagi dah tentulah ini…👇👇👇👇

Ini dia… best ever Instant Breakfast saya.

Paling mudah

Paling sempoi

Paling cepat

ESP SOY PROTEIN SHAKLEE

ESP 3sudu besar mix dengan air suam. Shake2, dan minum.. 

Memang kenyang sampai ptg..

Biasanya saya akan ambil ESP awal pg. Maklum je lah, perut ibu menyusu ni memang sangat mudah terasa lapar. Jadi, sebelum nak tunggu sarapan pagi siap, saya memang kena bancuh ESP ni untuk kurangkan rasa lapar dan sebu perut.

Sejujurnya, ESP memang sangat membantu masalah sebu (angin) dlm perut saya ni.

Bukan tu saje, sejak konsisten minum ESP ni, pedih ulu hati dan gastrik saya dah lama tak menyerang.

Memang terbaik!!

Jom lah cuba ESP ni.. 

Untuk dapatkan ESP, boleh hubungi saya di no 012.3814786 ye.

Sekian, cheersssss..

Chugie a.k.a Master Suzianti Maswar

SID

FB: Eizmierah Mumnbabyshop

Share:
Written by Suzie
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.