Assalamualaikum…

Haaaaa Tajuk entry sikit punya gempak kan? Hihihi..

Ok, ini seriously. Siapa yang tak nak cantik, tak nak berubah untuk cantik, tak nak pah cerah.. jangan beli set ni ye.

Tapi, anda akan rugi! Tak kan nak tengok muka sendiri yang kusam! Yang comot! Yang tak terurus! Yang SAKIT! tu kan???

Cepat dapatkan set cantik.CERAH.Gebu ni…!

ESP Soy protein ni berkesan untuk memperbaiki struktur kulit kita. Luar dan dalam.
Kulit yg sihat dah tentulah disebabkan pengambilan protein yg betul dan mencukupi..

Vitamin c, vitamin yg sangat sinonim dengan kecantikan kulit. Terutama kulit wajah. Yang kusam pun boleh jadi cerah sihat tau.. vitamin c juga bantu nyahkan jerawat2 tu..

Meh lihat testimoni yg dah pun ambil ESP dan Vitamin C shaklee ni. Anda mesti teruja!!

Haaaaaa puas hati dengan testimoni2 ni?

Apa lagi, jom lah guna plak… ada offer untuk belian set cantik.cerah.gebu ni ye..

Boleh hubungi saya di 012.3814786 (wa/sms)

Sumber testimoni: pokcik Google

Sekian,

Suzie Eizmierah

@vitaminshopsgbuloh

FB Eizmierah Mumnbabyshop

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.