Salam semua..
Ni adalah sijil Halal Shaklee yang baru.. ramai yang tanya “HALAL ke Shaklee ni??” so andayg tercari2 jawapannya, nah… ini buat anda.

Ini adalah sebagai bukti bahawa produk Shaklee yang dipasarkan di Malaysia adalah halal, saya lampirkan sijil halal Shaklee yang disahkan oleh Islamic Services of America I.S.A.

Sijil halal ini perlu diperbaharui setiap tahun, supaya tak berlaku kes guan sijil halal tamat tempoh dan sebagainya.

 haaaa..macam mana nak tau I.S.A tu betul-betul organisasi yang bertauliah? Jangan bimbang. I.S.A adalah badan keislaman yang diiktiraf oleh JAKIM. Boleh layari laman web JAKIM dan tengok halaman 18 ye..

Jika anda berminat untuk dapatkan produk shaklee, hubungi saya di;
Eizmierah MNB Healthy Shop ~ Page FB
sms/call/whatsapp ~ 012.3814686
Suzie
SID 866440

Share:
Written by Suzie Maswar
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.