Assalamualaikum..

Alhamdulillah, dah pun masuk September.

Ramai yang tanya saya ni, betul ke bulan ni ada OFFER ESP?

Yes!

jawapannya adalah YE.. bulan ini ada Offer sangat best. Offer yang semua pengguna shaklee tunggu.
Bulan ni adalah bulan ESP. ramai yang senyum lebarrrrrr kan?

Ok, Sempena Bulan ESP ni, buat ahli2 dah tentulah sangat beruntung sebab dapat beli ESP dengan hanya bayar jumlah rm bagi 6 Tong, tapi dapatnya 7 tong. Haaaaa.. cuba anda kira2 sendiri, berapa agaknya setong ESP tu jatuh? Murah kan??

Sebab tu lah saya suka invite pengguna a.k.a pelanggan shaklee saya untuk join ahli. bila dah join ahli, baru lah dapat UNTUNG seperti dia atas tu.. tu baru untung beli. belum lagi untung dapat bonus tau…

Jadi, buat anda2 yang memang mengamalkan produk shaklee, tapi belum menjadi ahli, cepat2 lah mendaftar atau buat belian dan daftar keahlian sekali. daftar ahli bukan di paksa untuk menjual pun.. keahlian sekadar menjadi pengguna pun tiada masalah, yang penting anda dapat membeli dengan harga ahli.

ada lagi keuntungan apabila anda mendaftar dan membeli ya, anda akan di beri sebotol Vitalea secara PERCUMA!! ya, percuma untuk yang mendaftar bulan ini (september-oktober 2015) sahaja.

haaaa cepat2 lah grab peluang ni.

Boleh hubungi saya di 012.3814786

sekian,

Suzie Iezmierah
@ Vitaminshopsgbuloh
FB Eizmierah Mumnbabyshop

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.