Assalamualaikum.. selamat petang semua.

Lamanya saya tak bersiaran di blog ni. Macam biskut. Kejap ada. Kejap tak ada. Hi hi hi

Tapi sebenarnya saya masih ada. Cuma banyak update di FB Suzie Maswar & instagram @vitaminshopsgbuloh

Saya nak war2 kan berita paling hangat hari ni.

Chewable Vita C yang di tunggu-tunggu dah pun tiba. Alhamdulillah, lama dah sebenarnya kami menunggu.

Hari ni Shaklee keluarkan notis tentang Chewable Vita C yang akan open untuk belian esok hari (10/8/18).

Mesti ramai tak sabar nak borong dah kan?


Chewable vita c ni memang salah satu vitamin yang wajib ada di rumah saya dulunya. Anak2 mudah demam, batuk dan selsema. Jadi bila dah nampak dorang lain macam je, memang cepat2 saya sua kan chewable Vita C ni. Makan sebiji sehari pun dah ok. Memang sangat cepat kesan dia pada imun badan anak.

Kadang2 tu, dorang ambil sendiri. Tak perlu tanya ummie pun hihi..


Ni keistimewaan Chewable Vita C shaklee. Kalau compare dengan brand lain yang ada di pasaran, shaklee paling bagus. Sebab apa? Sebab ada tambahan BIOFLAVONOID tu lah.. korang baca gambar atas tu ya.

Harga sebotol Chewable Vita C : RM51.25

Isian sebotol : 90Biji


Jom order sekarang!

Save no saya tu, 012.3814786 dan taip message “saya nak beli Chewable Vita C.

Inshaallah saya akan respond dengan kadar segera.

Sekian dulu ya.

Most Wanted Shaklee Distributor

Suzie Maswar

012.3814786

FB: Suzie Maswar

IG: @Vitaminshopsgbuloh

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.