Assalamualaikum.. hi semua.

Hari ni terasa nak up post tentang masalah kegagalan aset utama kaum lelaki, a.k.a MATI PUCUK

Alkisahnya, hari ni ada customer vivix saya repeat order sebab ada family member yang bermasalah MATI PUCUK ni.. dia dah cuba sebotol. Alhamdulillah, katanya dia semakin sihat sejak amalkan vivix ni. Tu yang nak repeat beli vivix lagi tu..

Happy ai dengar tau..😊

Kira-kira 7 dari 10 lelaki Malaysia berusia 40 tahun ke atas mengalami masalah mati pucuk. Dalam istilah perubatan disebut Erectile Dysfunction atau ED. 


ED ni adalah masalah ketidakupayaan yang berterusan untuk mengekalkan ereksi atau ketegangan zakar sehingga boleh mencapai prestasi seksual memuaskan ketika bersama isteri.

Lihat laporan berita kosmo ni ⤵️

Ngerikan?

Sebenarnya ramai kaum lelaki yang nak tanya kami cadangan suplimen yang sesuai untuk bantu lebih sihat dan boleh fight masalah ni.

Tapi mungkin mereka malu.

Ada beberapa tips dan nasihat yang boleh saya berikan buat mereka yang hadapi masalah mati pucuk ni.

Antaranya:-

  1. POSITIFkan diri dan jangan STRESS. Inshaallah setiap penyakit pasti ada ubatnya.
  2. Elakkan pengambilan ubat-ubatan yang tidak berdaftar kerana dikhuatiri beracun.
  3. Berjumpalah dengan doktor. Jangan malu untuk tanya pendapat yang lebih arif.
  4. Mula ubah gaya hidup yang lebih sihat dan aktif. Amalkan lah pengambilan makanan yang sihat dan juga suplimen yang berkualiti serta terbaik.

Suplimen yang saya cadangkan untuk bantu tubuh si pesakit adalah VIVIX SHAKLEE.

Kenapa vivix?

Sebab dalam vivix ada kandungan Poliphenol. Tinggi antioksidan yang paling power.

sebelum itu, tau tak macam mana cara viagra bertindak?

👉 viagra bertindak dengan meluaskan salur darah area xxxx tu

jadi macam mana Poliphenol bertindak macam viagra ni?

👉 Poliphenol meningkatkan pengeluaran nitrik oksida. nitrik oksida ni bantu salur darah mengembang, dan memudahkan laluan di bahagian itu (tak sumbat)

👉 kalau viagra ni dia expand salur darah yang kecik je tapi Poliphenol boleh buat lebih dari tu, hingga arteri utama

👉 bila takde masalah tersumbat bahagian salur darah kt situ, maka mati pucuk boleh dibantu dengan vivix 👍👍

Haaa faham ke faham? 

Maaf ye, post kali ni agak 18SX sikit.

Tapi tahu tak, sebenarnya ni antara masalah yang sangat kronik di kalangan kaum lelaki dan mesti ada yang tengah alami masalah begini dan sedang usaha untuk ikhtiar cari suplimen semulajadi yang boleh bantu masalah mereka kan?

Dapatkan vivix segera!

Bantu mereka yang ingin sihat💪🏻

BAGAIMANA NAK BELI VIVIX?

PENGEDAR SAH SHAKLEE

Suzie Maswar |012.3814786

COD SHAKLEE SUNGAI BULOH

FB: Suzie Maswar

PAGE: Vitaminshopsgbuloh

INSTAGRAM: @vitaminshopsgbuloh

Share:
Written by Suzie
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.