Salam..

Alhamdulillah, dapat lagi sambut hari yang sangat BEST ni!!
Kali ni sambut dengan sorang lagi anak..
Hadiah sempena hari ibu yang BEST!!

Kalau 2 tahun lepas, aku sambut hari ibu 2 hari nak melahirkan fatin,
kali ni sambut hari ibu 2 bulan 8 hari Fadiah di lahirkan..
dan beberapa hari je lagi, fatin will turn to 2..

emm.. mesti korang2 semua sambut meriah hari ibu kan?

apa pun, Kita para ibu adalah anugerah terindah yang di jadikan Allah..
Kita ibu yang kuat,
Kita ibu yang sanggup berkorban apa saja demi anak,
Kita berkorban demi suami,
Kita berkorban segalanya untuk keluarga..

Hargai lah diri kita walau pun ada kalanya kita tidak di hargai..
sayangilah diri kita, walaupun tiada yang menyayangi kita..

SELAMAT HARI IBU SEMUA!!

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.