Salam.. siapa tak suka bila dapat award yang cantik lagi cun ni kan?? + ada gambar kita lagi.. makin cun lah award tu.. tak gitu? aku dapat dari eb mam aerish & aedrian.. baik betul hati eb ni tau, ni kali kedua aku dpt award sebegini dari dia.. dia buat sendiri award ni khas utk kawan2nye.. award ni aku terima sebab wish birthday eb aritu.. tak sangka pulak eb akan balas wish yang di berikan dengan awrd ni.. rasa gembira dan terharu pulak. anyway, thanks a lot ye eb, sebab sangat rajin dan kreatif memberi rakan2 award2 yang cantik ni.. daaaaa.. -chugie-
Share:
Written by Suzie
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.