Salam..

ekekeke.. yeke BADI? bukan.. bukan..
tu semua RAHMAT kan??

Apa kes lah aku ni kan??
Alhamdulillah, ramai dah kawan2 yang bakal ikut jejak langkahku..
Bakal punya cahayamata lagi..
means, pregnant lah!

dari start aku pregnant dulu, sampai lah dah bersalin ni,
tak henti2 dapat kabar kawan2 blogku mengandung..
macam bersangkut2 plak!
DOA aku masa ngandung untuk kawan2 yang teringin nak ngandung, di makbulkan BUKAN??

Syukur alhamdulillah…
Lepas ni bertambah lah ahli baru kawan2 ku kan??

tak lupa juga yang bakal bersalin dalam tahun ni..
wah.. tak sabar nak tunggu berita gembira dari kawan2 yang bakal melahirkan baby,
dan bakal mengandung tu..

k lah,
jaga diri semua..
daaaaaaaaaaaa
-chugie-

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.