Salam..

Dah beberapa hari tak jengah blog..
Bz dari hari jumaat sampai lah isnin..

Ok, nak update perihal fadiah,
Jumaat lepas bawa Fadiah check up sebulan,
Patutnya bawa dia ke PMC, tempat fadiah lahir..
Tapi, memandangkan kami dah biasa bawa fatin ke Klinik Pakar Kanak2,
jadi kami ambil keputusan untuk bawa Fadiah kesana juga..

Cuma hari yang kami datang tu, Dr Tan yang biasa kami jumpa tak de pulak..
terpaksa lah jumpa doc lain je..
x best.. sebab Dr Tan kalau buat check up, sure akan check semua..
dia akan check tinggi, berat, dan lain2 yang sepatutnya..
tapi Doc ganti ni, just bagi injection HEP B ke-2 je..
emm makanya, tak dapat lah kami tahu berapa tinggi Fadiah sekarang ni.

Ok, Berat Fadiah sekarang dah 4.9kg.. kurang 100g je nak cecah 5kg.
tp apa pun ok lah tu kan..
dari 3.3kg masa lahir, now dia dah naik ke 4.9kg.
patutlah tengok dia skang ni dah semakin tembam dan lebor.. 😀

owh ye, patutnye minggu lepas aku balik kerumah sendiri,
tapi atas sebab2 yang tak dapat di elakkan,
terpaksalah kami teruskan tinggal kat umah mil ni..
aduiyai.. dah rindu nak balik umah dah ni
tak sabar rasanya nak duduk umah sendiri.. uwwaaaa…
Hope dapat balik kerumah hujung minggu ni..

k lah, daaaaaaa
-chugie-

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.