Assalamualaikum..

Yeah.., bersawang dah blog ni.. sibuk betul lah tuan tanah kedaung ni yew… ahaha..

ok, straight to the point. Alhamdulillah.. akhirnya, tercapai juga Target saya untuk rangkul title MASTER COORDINATOR in SHAKLEE.. sejak tahun lepas, saya dah siap buat TARGET besar2 ” MASTER COORDINATOR in AUGUST 2013″ dan letak di kedai. jadi, hari2 saya akan lihat TARGET ni.

Syukur sangat, saya buat target dan saya rancang, segalanya dengan izin Allah. setahun lima bulan bergiat dalam shaklee, akhirnya August 2013 saya berjaya rangkul title yang di idamkan ni.. ye, sangat teruja, sangat gembira dan tak tau dah nak gambar macam mana. Memang tak di sangka, hajat nak sampai ke pangkat MASTER ni tercapai pada tarikh keramat yang saya rancang. Bukan tu je tau.. ni merupakan hadiah paling besar dalam bulan kelahiran saya..

yes, i am really speechless. saya sekarang bergelar Master Suzie..

Ya allah, memang tak terungkap dengan kata2 betapa saya rasa bersyukur mengenali SHAKLEE.. Bersyukur sebab tergolong dalam kumpulan yang hebat iaitu Jutawan Shaklee di bawah naungan Master Shareeza (K.Cery) >> Master Iffah Anuar >>> Master Farah Wahidah (Mummy saya dalam shaklee). tanpa mereka2 ini, saya tidak akan berjaya rangkul title Master..didikan, tips, motivasi dan bimbingan kerohanian memang sangat2 menusuk ke jiwa.  juga tak lupa, Anak2 cucu cicit piut miut shaklee saya yang sangat2 kuat, semangat dan tabah untuk daki kejayaan demi kejayaan.. Tanpa mereka semua, saya tak kan merasai nikmat ini..

Alhamdulillah… sekarang, masa saya pulak untuk bantu anak2 saya untuk naik seperti saya.. saya akan bawa ramai lagi jadi MASTER Coordinator

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.