Assalamualaikum..

Hari ni saya nak cerita tentang 1 lagi produk shaklee.. banyak blog geng2 SID mention AJAIB nye krim ni..
Apa AJAIBnye tu??

Ada banyak sebenarnya kegunaan HERBAL BLEND CREAM SHAKLEE ni.. kalau nak cerita semua dalam ni, memamg 1post ni pun tak cukup kot. So saya ringkaskan beberapa kegunaan Herbal Blend Cream Shaklee yg di katakan AJAIB ni..

1. Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga.
Krim ni memang saya bawa kemana saja terutamanya bila pulang ke kampung. Krim khas untuk anak2 saya especially bila kena gigit nyamuk.. bila sapu krim ni memang kurang lah gatal tu.

2. Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah.
Kebanyakan customer saya memang berikan testimoni yang positif bila 1st time gunakan herbal blend untuk masalah tumit kaki pecah ni. Kulit di bahagian tumit tu mmg tak akan kering dan rekahan tumit memang berkurangan.

3. Ubat luka / lecur
Ada juga yang jadikan krim ini pengganti minyak gamat. Seeloknya ada satu herbal blend dalam rumah, bila ada luka je, cepat baik. Terhiris pisau, Kena cakar kucing, Terkena minyak panas, Semua pun boleh.

4. Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
Memang dah terbukti, bila ada luka pada puting akibat gigitan anak, pedih yang teramat. Jadi, lepas ni, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, kena ada herbal blend di rumah ye. Herbal blend ni sangat natural, jadi jangan risau. Tiada bahan sintetik dan dijamin selamat. Pelanggan2 sy di kalangan ibu menyusu pun memang dah ramai yg jadikan sahabat tau.

5. Menghilangkan parut
Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah akan pudar dan hilang. Sorang kawan sy yang juga merupakan SID juga dah try gunakan krim ni pada parut cikenpox nye.. alhamdulillah memang kesan yg sangat ajaib!!

6. Ruam pada bayi
Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Bayi kan masih kecil, kulitnya baru sahaja hendak sesuai dengan alam ini. Jadi, sapukan sahaja Herbal Blend. Ia akan melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam. Yang ni memang adik saya sendiri dah cuba tau. Anaknya memang hadapi masalah ruam susu, lepas beberapa bulan konsisten guna krim ni, alhamdulillah..ruam dah hilang.

7. Losyen harian
Boleh juga di gunakan sebagai losyen harian Supaya tangan sentiasa lembut. Herbal blend ini tidak berminyak. Jadi sememangnya selesa.

Nah…. saya bagi 7 saje dulu ye.. ini pun dah cukup menakjubkan.. nak tahu selebihnya? BELI dan RASAI kesannya sendiri ye..

>>>>

Herbal Blend ni, diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi iaitu, horse chestnut, bungayarrow, daun sage, dan juga rosemary. Tanpa bahan sintetik dan Ia telah diuji secara klinikal bagi melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah, seperti tumit, lutut dan siku. Ia dingin, bermentol dan tidak berminyak serta sangat sesuai untuk bayi kita. Jadi, jom bertukar ke Herbal Blend Cream Shaklee.. jadi kan ia 1st aid kit di rumah anda..

Berminat untuk dapatkan produk ini dari saya?
Sila sms/ whatsapp ke 012.3814786
Atau layari Page Fb saya di Eizmierah MNB Healthy Shop

Sekian,
Chugie

Pengedar Sah Shaklee
ID 866440
Suzie

Share:
Written by Suzie
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.