Alhamdulillah..

Pak rimau sudah ngaummm.. yeah, ramai pebgedar2 sah shaklee senyum sampai ke telinga pagi2 ni sbb BONUS shaklee dah masyuuuukkkk..

Bulan ni dapat awal.. best giler!!

Alhamdulillah.. 15 hari dah bergelar MASTER CORDINATOR in Shaklee..

Perasaan: seperti biasa..

Tiada apa yg berubah..

Yeah.. next post plak lah ye pasal MASTER TITTLE tu..

Hari ni nak luah rasa gumbira bila dapat whatsapp dr ank cucu shaklee beritahu dia dpt bonus 5ribu++ , 3K..2K..yg 2 3 angka pun ada..

Syukur alhamdulillah semua atas usaha dorg gak.. nak lebih, buaaaattt lah lebih yew!!

Moga rezeki yg kami dapat ni di berkati Allah..

Daaaaa,
Puan Chugie
SID 866440
COD AREA: SG BULOH, KG MELAYU SRI KUNDANG, KUANG, PAYA JARAS

Share:
Written by Suzie
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.