Salam..

update

a

pic

of

my

lil

princess..

Anugerah Terindah…

Fadiah at her 6 month’s old..

now dah pandai golek2 sana sini..

dah mula angkat badan macam nk merangkak..

dah mula kuarkan kan perkataan ‘vah! vah!’ Bah.. dah,,’

suka senyum dan ketawa..

n sangat lasak ok!

Fatin Adlina at her 2 year 3 month old..

sangat2 lah petah nye..

kadang2 bercakap mengalahkan org besar lah pulak..

ada satu hari tu, adik die nangis2..

aku minta die tengokkan kejap adiknye..

die boleh ckp ” jangan nangis lah.. nak kene pukul ke? “

aduiyai.. garang sungguh anakku sorang ni..

Fatin dh boleh hafal ABC.. dah pandai baca doa makan..

dah pandai hafal lagu2 kat radio, espc lagu TOBAT dari wali band tu..

tiap2 hari sure akan nyanyi lagu tu..

“ingat mati.. ingat sakit… ingat lah.. bla bla bla…”

penat dengar die dok nyanyi lagu ni tiap2 hari..

Apa pun.. mereka adalah penghibur ku..

mereka adalah penyeri ku..

mereka juga adalah nyawaku..

ummi cayang kamu berdua..

mmmuuuah!

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.