Salam..

Sedihnya bila tengok blog tanpa penghuni ni.. 😀
Dah bersawang sana sini.. nampak tak??
Dah tak meriah macam dulu..

Masih ada yang rindu dengan Puan Chugie ni ke??
hehehe…

Sangat2 rindu nye nak berblogging cam dulu…
aku dtg umah korang..
korang dtg umah aku..
emmm… rindu wei.

Tapi apakan daya..
Masa sangat limited..
camne nak bagi UNLIMITED ni??
ei… sengal!

Pada sahabat2 blogger ku yang dah lama tak ku kunjungi,
Aku sentiasa teringat blog korang tau..
mmg rasa nak ziarah and baca cerita2 terkini ttg korang,
tapi aku bz sangat…uwwwaaaa…

nak pi nangis kat luar sat! bye..

-chugie-

Share:
Written by Suzie Maswar
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.