Alhamdulillah…

Satu berita yang buat saya seronok sangat lepas adik beritahu yang kawannya pulih dari cedera Lutut ACL selepas makan AJHT Shaklee ( Advance Joint Health Shaklee) ni.

Balik je kerumah petang semalam, adik lelaki saya tanya tentang stok AJHT ni. Katanya, kawan dia nak beli  AJHT lagi sebab lutut dia dah sembuh lepas konsisten makan AJHT ni.
Mujur lah saya ada ready stok kat tangan. jadi, dapatlah kawan adik tu makan suplimen ni tanpa skip.

Syukur sangat bila semakin ramai yang punya masalah ACL ni, sembuh selepas amalkan memakan AJHT shaklee.

Sebab tu lah, saya berani sarankan pelanggan saya untuk makan AJHT ni, kerana kesannya sangat bagus dan ternyata berkesan.

Bawah ni video sharing dari suami saya sendiri yang merupakan salah seorang pesakit cedera ACL ni. Suami saya telah di operate kerana mengalami kecederaan yang teruk hingga tak boleh berjalan. Jadi selepas operate tu, dia masih rasa sakit dan tak boleh lakukan aktiviti berat. Jadi saya paksa suami untuk makan AJHT. Alhamdulillah, semakin hari lututnya semakin sembuh dan kini dia mampu beraktiviti lasak!

Jom tonton Video sharing suami saya ni:

Macam mana Kecederaan ACL ni berlaku?

Kecederaan ACL bermula dengan lutut yang terpelecok yang boleh berlaku dengan beberapa cara terutama apabila:

· Terpijak  didalam lopak.

· Melakukan larian pintasan (berlari dengan laju sambil menukar arah dengan tiba tiba – cutting ).

· Memusingkan badan sambil kaki terpasak ketanah, dimana lutut akan terpusing dan terpelecok. Iaitu bila hendak menendang bola.

· Jatuh dengan kekok dari lompatan samada untuk menendang/ menanduk bola atau menangkap bola. Ia itu kurang cermat semasa membuat pendaratan sewaktu melompat.

· atau bila dikasari oleh pihak lawan, dimana dirempuh atau direbahkan dengan lasak.

Kelebihan Advanced Joint Health Tablet :- 
1- Meningkatkan keselesaan pada sendi seawal hari ke-5
2- Keselesaan sendi dengan 28% lebih cepat daripada dakwaan jenama terkemuka.
3- 45% lebih berkesan bagi meningkatkan keselesaan sendi 
4 – Memelihara tisu penyambung yang sihat dengan tambahan kuprum, zink, vitamin c dan manganese yang bertindak membina kolagen.
5 – Meningkatkan keupayaan ‘kusyen’ dengan glukosamin dari ekstrak boswellia , jadi anda bebas bergerak.
6 – Menambahkan kebolehan pergerakan tanpa rasa sakit
7 – Meningkatkan fleksibiliti sendi.
8 – Memperbaiki fungsi sesendi.
9 – Menyokong kesihatan sesendi untuk jangka masa panjang.

Bawah ni ada beberapa Testimoni Pengguna AJHT Shaklee

Jika anda pesakit yang mengalami Kecederaan lutut ACL / anda ada ahli keluarga/ kawan2/ saudara mara yang mengalami masalah seperti ini, jangan lah berlengah lagi. Dapatkan segera AJHT shaklee ni sebagai ikhtiar merawat kecederaan tu. Pengambilan yang konsisten dan penuh kesabaran serta Doa yang tidak putus, dah semestinya membawa hasil yang baik kepada masalah anda tu.

Untuk mendapatkan produk ni, boleh hubungi saya di 012.3814786 suzie

sekian,

Suzie Eizmierah 

Shaklee Sungai buloh

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.