MAKEUP REMOVER dari Nutriwhite ni antara produk penjagaan luaran kulit wajah yang saaaangat laris. 


Fungsi nya bukan sahaja untuk menanggalkan Make up. tapi dia digunakan untuk singkirkan kotoran yang melekat di wajah kita. Almaklum, kulit muka kita ni terdedah dengan kotoran dari habuk, minyak, debu dan macam2 lagi lah kan.


Jadi, Makeup remover ni gunanya untuk buang dulu kotoran tu. kemudian, baru lah guna pencuci muka untuk bersihkan kulit muka kita tu.


Cara gunanya senang je. hanya sedikit je kita guna. 


1 tiub Make up remover ni tahan hingga berbulan tau. Jadi, sangat lah untung membeli produk Nutriwhite dari shaklee ni. Bayangkan, 1 tiub boleh tahan lebih 3 bulan.

Nahhhhhhhh… ini dia testimoni Happy Sokmo dari pengguna Makeup remover shaklee.
Dina ni baru je start guna tau. X sampai seminggu kot. Tapi, terserlah kepuasan hatinya tu disitu.. 

Make up remover shaklee ni mmg tak pernah mengecewakan pun.
Boleh katakan, semua yang baru cuba pasti jatuh hati tak terkata.

1 lagi testimoni berfacial dengan produk shaklee. Beliau gunakan make up remover dlm aktiviti ber’facial’ tu. Boleh lawat blog Hafidahkhaja ni ye. Mesti anda teruja

Anda yang nak tanggalkan daki dan make up tu, mudahkan kerja dgn penggunaan make up remover ni k.


Jom dapatkan Make up Remover!


Suzie Eizmierah
Founder of Eizmierah

Share:
Written by Suzie
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.