Salam..

Dah Hari jumaat dah kan??
express betul masa berjalan!

Ok, Kali ni aku nak menjawab komen beberapa org kawan dalam entry INI..

Bape kilo fadiah masa lahir?
Fadiah lahir dengan berat 3.3kg…alhamdulillah, semangat juga anakandaku yg sorang ni.. tp tak leh lawan kakaknye yang lahir dengan berat 3.8kg.. ni semua penangan, makan sampai tak ingat dunia masa pregnant dulu tau! ( lupa nak mention berat Diah dalam entry kronologi kelahirannye tu.)

fatin jeles tak dapat adik??
emm.. biasa lah tu, dah ada orang baru, sure lah fatin a bit jealous.. sejak dari pregnant lagi dia dah pandai buat hal.. sampai lah lahirnye fadiah, dia nak kita beri perhatian pada dia.. tapi sekarang ni alhamdulillah.. nampak dia dah mula sayang adik dia.
kadang2 tu ada jugak orang sakat dia, kata nak ambil adik Diah dia.. tapi memang dia peluk erat2 adik Diah.. siap say ” ni adik patin!”

pada nureen….
Saya doakan awak akan dapat baby…
mesti teruja nk dapat baby baru lg kan?? pe pun harus usaha dan doa ye..
insyaallah, termakbul..

sekian je, sesi menjawab komen kawan… ;D
daaaa….

-chugie-

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.