Salam..

eh.. sempat gak nak berentry ni..;p

ok, dah lama nak entry kan perihal mengepam susu time kerja..

so arini nak show skit susu2 ku itu..

untuk 15 minit pam, ini lah hasilnye..

gembira betul bila tengok susu yang penuh sebotol ni.
bertambah semangat lagi nak mengepam tau!

biasanye aku ambil 15-20 minit untuk mengepam susu pada waktu makan tengah hari,
so yang selebihnye, aku kena makan rehat dan solat..

biasanya aku mengepam sekali je kat opis, balik rumah baru aku pam lagi..

pam tanpa makan pun tak guna jugakan?
tak berkhasiat lah susu2 ku itu nanti..

pernah sekali pam tu, aku dapat 2botol (5oz) penuh susu..
memang gembira betul..
dan2 tu juga, doa dalam hati moga baby fadiah akan minum susu dengan mudah dan banyak..

psst: moga susu ku sentiasa ada untuk anakku.. amin…

-chugie-

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.