Salam..

Yeyzzzz… alhamdulillah,

pejam celik, pejam celik…

now Fadiah dah 3 bulan..

and my mission to susukan dia dengan susu badan, also dah cecah 3 bulan..

Jom tengok wajah Fadiah di usia 3 bulannye..

Pandai betul pandang camera bila ummi say ‘senyum’…

Suka tengok senyuman Fadiah.. comei je! :p

Sekarang berat Fadiah dah cecah 5.9Kg..

Walaupun skang ni dia tengah demam+Batuk+Selsema..

Tapi ummi tetap bersyukur yang Fadiah still nak breastfeed..

Cuma dia sangat2 kuat tidur, maybe di sebabkan ubat2tan yang dah masuk dalam badan dia kot..

Hope Fadiah akan cepat sembuh.. dah seminggu lebih dia batuk dan selsema ni..

risau lah pulak.. lelebih lagi bila die batuk and muntah dengan teruknya..

kesian sangat tengok dia..

psst: same to kakak fatin juga… sedang demam+batuk+ selsema..

doakan kedua2 anakandaku ni cepat sembuh ye..

daaaaaaaa

-chugie-

Share:
Written by Suzie Maswar
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.