Assalamualaikum semua..

Belum terlambat untuk saya ucapkan Selamat tahun baru 2018 kan.

Alhamdulillah, masih di izinkan Allah untuk melangkah ke tahun baru.

Syukur, Allah masih pinjamkan usia untuk terus berkelana di bumiNYA.

2017, penuh dugaan dan cabaran. Tak lupa juga kenangan2 indah yang dah tentu akan terus tersemat dalam kotak kenangan kita..

Masuk tahun baru, azam perlu lah baru. Baru lah semangat pun lebih kuat kan.

Vision board dah siap.

Banyak sangat plan untuk 2018

Here we go.

My personal Vison Board!!

Ada lagi 1 impian besar tak masuk dalam tu. 

Nanti nak kena selit masuk 😊

Inshaallah.. doakan saya capai impian dalam vision board ni ya.

Tahun 2018 kena kerja keras.

Ramai sangat manusia yang perlukan bantuan saya dalam biznea Shaklee.

Nama2 anak2 shaklee JMS Group saya sentiasa ada dalam doa selepas solat dan Tahajud.

Mudahan Allah makbulkan doa2 saya tu.

Mohon juga semua yang membaca post ni, untuk aminkan juga doa dan impian saya ni ya.

Saya juga doakan, semoga anda yang baca dan aminkan doa saya ni juga di beri rezeki yang murah dan mudah.

Nak dapatkan suplimen shaklee?

Boleh hubungi saya di 012.3814786

COD sekitar Sungai Buloh, Selangor

#JanaIncomeDenganShaklee klik Link

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.