Salam..

Mereka berdua ni dah selamat tidur dengan lena dan jayanya..

baru lah umminye dapat bertenet dengan tenang..

macam2 ragam betul anak2ku ini.. terutama si kakak.

bikin ummi fening tau kaka ni! mengalahkan si adik pulak.

jpm layan pics depa beradu..

kakak fatin lah yang paling susah nak di tidurkan,

tapi bila dah tidur, memang lena tak ingat dunia.. ribut taufan pun dia tak sedar dah.

si adik fadiah pulak, kalau nak tido kena by step.. almaklum, baby lagi kan?

mula2 tidur2 ayam je..

penat lah ummi bedung dia, sempat tidur sejam je, pastu dia pusing kanan kiri..

akhirnya, ummi buka bedung, la ni dia dah lena tidur di ulit mimpi tanpa bedungan..

budak yang dah semakin tombam.. geram di buatnye tau!

see, betapa lenanya dia bila bedungan tu dah bukak..

baby skang ni memang dah tak nak di bedung agaknye kan???

tu je… daaaaaaa

-chugie-

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.