Promosi Jom Shaklee Free Membership

Yeay.. ada Promosi Jom Shaklee lah.. Tawaran Keahlian Shaklee secara percuma ni boleh di dapati dengan pembelian jom shaklee starter pack. Promosi ni saya rasa yang paling hebat tahun ni. Untuk pengetahuan semua, bermula bulan december ni shaklee ada buat tawaran keahlian shaklee secara percuma dengan Jom Shaklee Starter Pack. Promosi ni berlansung dari 15/12/2018 hingga 28/2/2019. Jadi, ini lah masanya untuk anda yang dah lama nak daftar Keahlian shaklee percuma tu untuk rebut peluang beli Jom Shaklee Starter Pack ni! Anda akan dapat diskaun sebanyak 10% untuk setiap pack yang ada dalam starter pack tu. Promosi ni merupakan yang julung kalinya shaklee buat tau. Pertama kali shaklee beri diskaun sebanyak 10% pada produk paling laris ni. Biasanya shaklee hanya beri 5% sahaja. Anda semua wajib dapatkan Promosi Jom Shaklee Free membership ni tau!

Shaklee starter pack ni terdiri daripada Twin pack vivix, wellness pack dan youth starter pack.

Jom Shaklee Starter Pack ni ada 3 pakej.

  1. Welness Starter Pack

  2. Vivix Twin Pack

  3. Youth Starter Pack

 

1. Starter Pack yang pertama adalah : Wellness Starter Pack

Dalam pack ni, mengandungi 9 item produk shaklee yang boleh di gunakan untuk seisi keluarga dari anak2 ke ibu bapa. 9 item yang terkandung dalam pack ni adalah:

  • 1 Tong ESP Soy Protein
  • 1 Tong Mealshake
  • 1 Botol Basic H
  • 1 Botol Vitamin C
  • 1 Botol Vitalea
  • 1 Botol Coq-Trol
  • 1 Botol Omega Guard
  • 1 Botol Ostematrix
  • 1 Botol Bcomplex

Jika anda membeli Starter set Wellness ni, anda akan dapat 1 Pill Box shaklee yang exclusive diberikan PERCUMA tanpa apa-apa bayaran.

2. Promo kedua adalah : Twin Pack vivix

Dalam ni terkandung 2 botol Vivix dan anda akan mendapat 1 Cooler Bag merah secara PERCUMA! Ni untuk memudahkan anda membawa vivix ketika Travel atau keluar berjalan-jalan.

 

3. Pack yang ketiga adalah Youth Starter Set.

Set ni merupakan set permulaan untuk anda yang berminat nak mencuba ‘Youth Skin Care’. Dalam Set ni mengandungi 4 Item penting penjagaan kecantikan kulit iaitu:-

  • Youth Luminous Gel Oil Cleanser
  • Youth Perfecting Toner
  • Youth Age Defense Moisturizer SPF-50
  • Youth Night Cream (Light)

Bila anda beli set ni, anda juga akan mendapat 1 Magnifying Mirror secara percuma.

Best kan promosi JOM SHAKLEE ni.. so, anda berminat nak dapatkan mana2 1 set di atas atau nak beli ketiga-tiga set promo ni? jom lah dapatkan segera.

PROMOSI JOM SHAKLEE NI BERMULA 15/12/2018 HINGGA 28/2/2019.

So, anda ada banyak masa untuk rancang pembelian anda. Pastikan anda GRAB semua promo pakej ni ya!

Macam mana nak dapatkan set-set ni atau apa saja produk shaklee?

 

Boleh Hubungi saya di 012.3814786 atau Klik je no tu ya. Mudah sangat!

 

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.