Omega Guard Shaklee Dan Manfaatnya

Assalamualaikum.. Hi semua,

Sempena Bulan Promosi Omega Guard ni, saya nak cerita pula tentang Omega Guard Shaklee dan Manfaatnya. Kalau sebut Omega Guard Shaklee, mesti ramai yang tak tahu dan tak kenal kan? Tapi, kalau saya sebut Omega 3, mesti ramai yang tahu. Omega 3 atau di kenali juga sebagai minyak ikan merupakan sumber yang paling penting untuk tubuh kita. Omega 3 dalan Omega Guard Shaklee ni ada banyak sangat kebaikannya. Saya akan ulas lebih lanjut tentang Keistimewaan Omega Guard dari Shaklee ni. Bulan Promo Omega Guard, mesti lah kena sebarkan lebih banyak lagi maklumat tentang minyak Ikan terbaik ni kan?

 

Omega Guard Shaklee merupakan Minyak Ikan tulen yang berkepekatan tinggi. Spektrum lengkap Asid lemak memerlukan Omega-3 dengan ketulenan minyak ikan yang tinggi. Sesuai untuk keperluan tubuh kita.

Tahukah anda? Asid lemak Omega 3 ni tak boleh di hasilkan olen badan kita. Jadi, penting untuk kita dapatkan sumber Omega 3 yang terbaik dan mempunya kandungan EPA dan DHA.

 

Bila anda nak membeli Minyak Ikan, wajib pilih mengikut ciri-ciri ini ya!

 1. Syarikat yang berkualiti 
  • Kualiti setiap syarikat yang menjual minyak ikan tak sama. Jadi, pilihlah syarikat yang boleh anda percayai dan mempunya sejarang pengeluaran produk yang berkualiti.
 2. Ketulenan dan Keselamatan
  • Penyulingan Molekul. Proses ni melalui 3 peringkat yang akan memekatkan asid lemak Omega 3 dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, PCBs dan lain-lain.
 3. Ikan Kecil Atau Ikan Besar?
  • Minyak Ikan yang di ambil dari ikan kecil mempunyai jumlah biokumulasi toksin yang rendah.
 4. Sahabat Laut (Friend Of The Sea)
  • Pastikan diiktiraf oleh Friend of The Sea untuk membantu memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tinggi yang stabil untuk produk shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar.

Sebotol Omega Guard Shaklee mengandungi 90capsule, dimana setiapnya mengandungi 333mg Omega 3, 182mg EPA dan 120mg DHA.

 

5  golongan ni wajib ambil Omega guard shaklee.

 1. Masalah Kesihatan – Sakit sendi, Kolesterol Tinggi, Penyakit jantung, Tingkatkan fungsi saraf, mata dan imun badan.
 2. Masalah berat badan – Membantu pembakaran lemak dan mengawal selera makan.
 3. Kanak-kanak – Untuk tingkatkan imunisasi dan kesihatan otak, mata serta jantung mereka (Anak lebih bijak dan Fokus di dalam kelas)
 4. Ibu Menyusu – Khasiat Omega 3 sangat penting untuk imunisasi ibu dan juga bayi yang sedang di susui. Ia juga amat bagus untuk perkembangan otak anak.
 5. Ibu Hamil – Khasiat Omega 3 yang ibu makan akan di salurkan pada bayi yang ada dalam kandungan. Ia amat baik untuk perkembangan otak bayi.

JOM DAPATKAN OMEGA GUARD SHAKLEE SEKARANG!

SET INI MERUPAKAN SET PALING LARIS!

Set ini mengandungi Omega Guard, Vitamin C dan Vitalea. Ia lengkap untuk Kesihatan jantung, Bantu turunkan Kolesterol, Tingkatkan kesihatan tubuh dan berikan anda tenaga untuk seharian.

 

BULAN NI ADA PROMOSI HEBAT UNTUK OMEGA GUARD SHAKLEE.

Anda boleh pilih mana2 promosi ni.

 1. Beli 2 botol Omega Guard, anda akan dapat penjimatan sebanyak 5%
 2. Beli 6 botol Omega Guard, anda akan dapat sebotol lagi secara PERCUMA!

Produk shaklee adalah produk yang telah lama bertapak di US dan di Malaysia. Boleh dapatkan promo Omega guard ni atau mana-mana produk shaklee dari saya.

Hubungi : 012.3814786 (Whatsapp/call)

Share:
Written by Suzie Maswar
Assalamualaikum. Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.