As’salam….

Apa lah yang di idam kan tu ye? tajuk sikit punya gempak!

Well, dah lama x travel ni.. last pun tahun lepas kot. Join kawan2 hubby ke cherating.. lepas tu dh xde dah rasanya.. owh, bestnye kalau dapat cuti2 malaysia..

Seriusly, sangat2 penat lately.. dengan bisnes, shaklee, anak2, family n macam2 urusan duniawi.. OMG! I need rest! i need Travel!!

Tapi dengan cuaca di malaysia yang tak berapa nak betul n sukar di ramal ni, adalah lebih baik di tunda dulu perancangan itu…

Dah ada 2 3 destinasi pilihan hati.. insyallah, bakal di realisasi nanti..

ok lah… tak boleh nak berceloteh panjang lebar, sebab kerja masih banyak menanti!!

gembiranya bila dapat update blog! 😀

Share:
Written by Suzie
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.