Salam ceria semua…

Kemana lah ku menghilang dan menyepikan??

Terima kasih lah pada kawan2 yang sudi bertandang ke teratak ku ini.. dan tak lupa juga kepada yang sudi tanya kemana lah si puan chugie ni menghilang kan??

ye.. ku masih ada di sini..

sihat, ceria, syukur alhamdulillah..

anak2 pun sihat.. cuma fatin je baru baik dari cirit birit and muntah2 hari tu, sampai kena tahan kat wad..

now, dia dah back to normal..

sebenarnya ku sangat lah bz.. bz dengan hal2 kehidupan..

bz dengan hal bizniz..

bz dengan hal kerja..

bz juga dengan hal anak2..

rasa macam dah tak cukup kaki tangan dah nk..

penat… sangat2 penat..

rasa nak dapatkan rest yang panjang lah..

ok lah, untuk tatapan korang, sahabat2 blog ku sekalian..

jom jamu mata tengok my puteris…:D

Fatin @ 2 Years old

&

Fadiah @ 4 Month old..

mmmmuuuuahhhh untuk korang!!

-chugie-

Share:
Written by Suzie
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.