*** auto publish entry **

Sorry ye.. semua ni adalah auto publis entry je.. mana tau aku dh bersalin kan??

ok, ni nak cite lagi aktiviti kamidi cuti CNY aritu..

lepas ke genting, esoknye kami ke Sepang track pulak..

Hubbyku ni peminat tegar Rossi, makanye memang tak leh lepas kan peluang untuk tengok rossi beraksi, walaupun bukan time perlumbaan..

time ni dorang tengah buat latihan je kat track sepang ni..

aku and fatin just ikut jelah kemana hubby pergi.

lagi pun aku kene banyak berjalan time ni, supaya cepat2 bersalin… ;p

Jom layan pics kami kat sepang nun!

tak de orang pun yang duduk kat sini…

sebab bukan hari perlumbaan..

nampak kosong je.. tapi sebenarnye di bahagian tempat duduk sebelah sana, ada ramai yang datang saksikan pelumba2 motor ni buat latihan tau.

dapat snap dari jauh.. tu pun guna camera hp je..
kite x de dslr, kalau ade.. sure dh dpt snap pic Rossi..

ha tu yang merah tu rossi lah..

gambar memang tak memuaskan langsung!

ni di bahagian tempat pelumba2 tu…

ramai juga yang datang tengok hari tu tau!

ni bahagian rossi.. tp di tutup separuh.. apeda!

ni di kedai menjual barangan motor..

hubby sempat lagi posing depan motor beso tu..

mimpi nak dapat motor cmtu katanye…

motor kecik tu sekadar hiasan je k.. ;p

fatin yang tak reti duduk diam masa kat sana..

sampai tersungkur bagai..

on the way nak balik..

memang jauh yang amat tempat perlumbaan tu dari pintu masuk ni.

penat juga lah mak yong ni berjalan..

sambil banyak juga mata2 yang memandang mak yong yang sarat ni berjalan ekeekekek;p

pssst: malangnye, mak yong masih lagi tak bersalin2 time ni, walaupun dah jauh berjalan..

k lah, daaaaaaa dulu!

Share:
Written by Suzie Maswar
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.