As’salam..

Tiap pagi, ini lah rutin harian ku..

Sediakan Stok susu untuk fadiah masa kat umah penjaganye..

Owh, mula2 sangat pening n letih juga nk biasakan diri dengan kerja baru ni..

but now, dah more expert.. ekekekek..

sbb dh jadi rutin kan?

Ini lah die stok untuk Fadiah..

Umur dah meningkat, so susu pun kena lah meningkat sama..

Mujur Susu umminye ni bleh tahan juga..;p

Sukatan ni mmg dah biasa buat dr mula Fadiah di hantar ke BS, sampai lah sekarang..

nk cuba letak 3oz utk setiap botol, takut macam membazir je..

Sebab bila nak cuci botol2 ni, sure ada lebihan susu yang tak di minum..

Sayang nye lah..

Botol yang dah siap di label dengan no, supaya mudah makcik nak bagi susu pd Fadiah..

Mujur penjaga Fadiah boleh terima BF ni..
Terima kasih tak terhingga pada makcik sebab bantuku dalm pengurusan susu ni.. 😀

k lah.. daaa
-Chugie-

Share:
Written by Suzie Maswar
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.