Salam..

Dah malam buta baru dpt update blogku ini..

owh, dah masuk november.. kejap je kan?

Bila dh masuk november yang berjiran dengan bulan disember,

benda yang paling best adalah kenduri kahwin.

Sana sini, ada je kad2 undangan perkahwinan..

dan aku pun dah tentu lah tak lepas dr dapat jemputan..

best betul, sebab dpt mkn free.. x yah nk susah2 masak eheheh 😀

And the most yang paling best,

dapat jemputan dari seseorang yang dah lama ilangkan diri… ahahahah..

sengal betul manusia ni..

patut lah add aku dlm facebook,

nak invite aku g kenduri dia rupenye..

walaupun dia invite bukan dengan cara terhormat (sebab invite dlm FB)

tapi aku x kisah pun..

janji ko n bakal ko bahagia dah ler..

aku???? “langsung x kisah” ahahahahah..

emmmm nak dtg ke tak ek ke jemputan MANUSIA ni???

rasa2 patut ke aku pegi??

xpe, tunggu je ler..

chow ler dulu ye, daaaaaaa

-chugie-

Share:
Written by Suzie Maswar
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.