Salam…

Hari ni dah pun masuk Isnin.. monday blues gitu kan???
Ape kes lah dengan tajuk tu kan??

Sebenarnye aku antara CRE perodua yang terpilih untuk mendapat penghargaan,
Ni lah buat pertama kalinya company kami terima penghargaan camni tau,
sebelum2 ni tak pernah archive target untuk every quater..
so this year, kami dah dapat!! syukur alhamdulillah.

Makanye, penghargaan telah pun di berikan kepada CRE (aku) dan juga company aku..
Untuk company, kami dapat RM3000..
dan untuk aku, dorang bagi trip ke Vietnam..
Tapi memandangkan aku sedang dalam pantang, dan tak sanggup nak berpisah dengan anak2,
terutama baby.. makanye, aku tak de lah join trip tu..
walaupun rasa rugi je tak dapat ke vietnam, tapi aku pasrah..
atleast aku tak berjauhan dengan fatin and baby diah.

Tapi mungkin dah rezeki aku kan??
baru2 ni ketua kami kat perodua tu call aku,
kebetulan die dapat tahu aku sedang dalam pantang,
makanya die bagi option lain selain join trip tu..
dengan jasa baik pihak perodua, dorang tukarkan trip tu pada cash..
dapatlah aku cash nanti.. alhamdulillah, rezeki kan??
best betul lah.. harap2 lepas ni ada lagi lah penghargaan tuk kami.

k lah.. daa dulu!
-chugie-

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.