Salam..

now nak enterprem gambar kakak dan adik..

dah lama tak enterprem kan gambar fatin kan??

jom layan piccas!

Gambar Fadiah yang terkini, baru ambil tengah hari semalam..

dah embam2 dah si adik ni tau.. mane taknye, tiap sejam mintak susu ummi!

kakak dan adik..

sian si adik, sebab kakaknye ganas sangat..

sampai adik kena buat muka macam tu.

adik dah start buat muka sebab kakak asyik nak cium dengan ganas je.

see.. kakak memang suka cium2 adik, tapi adik tak mo!

nanti2 aku update lagi pasal dua budak tecik ni k!
daaaaaaaaaa
-chugie-

Share:
Written by Suzie
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.