Assalamualaikum. Hi semua. Selamat datang! Saya komited untuk bantu anda semua sihat dan cantik dengan produk Shaklee.  Saya juga sentiasa mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin membina kerjaya dan pendapatan dengan shaklee!  i am your money maker MENTOR! –Master Suzie Maswar


Whatsapp / sms / call : 012.3814786 (Suzie Maswar)

COD Available : Sekitar Sungai Buloh, Kota Damansara, Damansara, Saujana Utama, Subang Bestari, Subang Perdana, Shah Alam. ‘

Postage Available untuk seluruh malaysia.

Post Terkini Suzie Mawar

blog
Suzie

Vivix shaklee tu apa?

Vivix Shaklee tu apa? Assalamualaikum. Hi semua. Saya dapat banyak sangat pertanyaan melalui message dan call dari pelanggan-pelanggan baru yang belum kenal dengan vivix shaklee ni. Soalan yang paling ramai suka tanya adalah, Vivix tu apa ye? atau dorang akan tanya, “bagus ke vivix tu?”. Ok, jom saya cerita secara ringkas apa itu vivix serta manfaatnya. Mesti ramai yang nak tahu apa lah sebenarnya vivix ni kan? Kenapa lah laris sangat dan ramai sangat yang beli Vivix shaklee ni.

Read More »
Produk
Suzie

Omega Guard Shaklee Dan Manfaatnya

Omega Guard Shaklee Dan Manfaatnya Assalamualaikum.. Hi semua, Sempena Bulan Promosi Omega Guard ni, saya nak cerita pula tentang Omega Guard Shaklee dan Manfaatnya. Kalau sebut Omega Guard Shaklee, mesti ramai yang tak tahu dan tak kenal kan? Tapi, kalau saya sebut Omega 3, mesti ramai yang tahu. Omega 3 atau di kenali juga sebagai minyak ikan merupakan sumber yang paling penting untuk tubuh kita. Omega 3 dalan Omega Guard Shaklee ni ada banyak sangat kebaikannya. Saya akan ulas lebih lanjut tentang Keistimewaan Omega Guard dari Shaklee ni. Bulan Promo Omega Guard, mesti lah kena sebarkan lebih banyak lagi maklumat tentang minyak Ikan terbaik ni kan?

Read More »
Promosi
Suzie

Promosi Shaklee Nov 2018

Promosi Shaklee Nov 2018 Assalamualaikum, Hi semua. Alhamdulillah, Oktober dah pun berlalu pergi. Kita start baru, dengan target yang lebih jelas dan teratur! ok, hari ni dah pun 2hb november 2018, so seperti biasa saya akan maklumkan Promosi bulanan dari shaklee. Alhamdulillah, Company Shaklee ni baik sangat tau. Setiap bulan mesti akan ada produk promo yang best sangat-sangat untuk semua ahli dia, sama lah macam bulan ni. Promosi shaklee Nov 2018 ni pun gempak tau! Itu yang seronoknya jadi Ahli Shaklee ni, boleh dapat extra diskaun lagi untuk produk promo bulanan tu. Jadi, untuk kongsi rasa suka dapat extra promo ni, saya nak juga lah kongsi dengan anda semua. Kalau nak dapat extra macam saya, kena lah join ahli di bawah saya. Bawah ni saya sertakan Promosi Shaklee Nov 2018 ya.

Read More »
blog
Suzie

Vitamin C shaklee : Kebaikan dan Manfaatnya

Vitamin C Shaklee : Kebaikan dan Manfaatnya Hi semua, Kali ni saya nak cerita tentang Vitamin C Shaklee ni pula ye. Rata2 rakyat malaysia memang dah kenal Vitamin C ni. Nama Vitamin C ni dalam shaklee adalah Sustained Release Vita-C Plus, anda boleh lihat maklumat lengkap di SINI. Ia merupakan salah satu vitamin yang sangat baik untuk kesihatan dan kecantikan kulit kerana anti-oksidan yang sangat tinggi. Shaklee merupakan pengeluar pertama yang menawarkan vitamin C dengan kawalan pelepasan secara semulajadi yang menggunakan proprietari dengan sistem penyaluran semulajadi yang melepaskan vitamin c secara sedikit demi sedikit setiap jam.

Read More »
blog
Suzie

Promosi Shaklee Okt 2018

Promosi Produk Shaklee Sepanjang Oktober 2018 Assalamualaikum. Hi! Sempena Oktober ni, shaklee ada buat promosi yang best sangat, khas untuk semua pengguna produknya. Bulan Oktober ni juga merupakan bulan khas untuk orang lelaki tau. Sebabnya, Bulan ni juga di lancarkan Produk yang paling bagus untuk orang lelaki. Iaitu, Zinc Plus. Dulunya, ia di kenali sebagai Zinc Complex. Promosi produk shaklee bulan ni adalah khas untuk orang lelaki yang pentingkan kesihatan dalaman terutama kesuburan dan para wanita yang menyukai suplimen penjagaan kesihatan dan kecantikan kulit. Saya Yakin, Promosi Produk shaklee bulan ini sangat berbaloi dan anda pasti suka!

Read More »
blog
Suzie

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang buat saya ngeri dan surrender nak bersalin. Walaupun dah anak 4. Bila teringat kisah berpantang bersalin ceaser tempohari, memang malas dah nak mengandung dah. Tapi memang mujur sangat jumpa vivix dan amalkan sepanjang berpantang tu. Alhamdulillah, Luka pembedahan berselin saya pulih sangat cepat dan cantik luar dalam. Kisah saya nak cerita ni pun kisah bersalin juga. Kisah ni sedikit ngeri pada saya. Actually ni kisah tahun lepas. Masa ni saya sedang Hamil dan sedang tunggu masa bersalin je, lebih kurang sebulan gitu lah. Kebetulan ada kenduri di rumah jiran tetangga taman ni. Masa kenduri tu, jumpa lah dengan sorang jiran yang baru juga habis pantang. Lama tak borak2, time sedap borak tu keluar lah cerita pasal bersalin dan luka bersalin. Owh, ai memang penakut dan adalah sangat2 penakut bab2 beranak ni. Ha ha ha.. Kita yang tengah sarat time tu dah tentulah lagi takut kan Walaupun masa tu bakal bersalin yg ke-4, tapi perasaan takut dan berdebar2 tu tetap tinggi. Nama pun manusia..kan? 😅 Jiran tu bagi tau, kes bersalin dengan koyakan besar dan banyak. Luka koyakan tu pulak bermasalah. Tak pulih dengan baiknya.  Biasanya, kalau bersalin normal ni, dalam 2 weeks inshaallah baik dah. Ibu pun dah kuat dan dah mula aktif juga. Tapi kes yang ni, memang seram. Di sebabkan koyakan tu besar dan banyak, maka Jahitan yg di buat pun tak berapa nak elok atau kita panggil cantik, jadi luka tu tak pulih dengan baik dan terpaksa di jahit semula… Adeh, Ngeri kan? 🤢 Time dengar tu asyik mengucap2 dan sebut Nauzubillah dalam hati. Besarnya ujian dia nak melahirkan sorang umat manusia.  Seram rasa bila ingat2 balik nak kena jahit tu.  Ada yang kata time jahit tu tanpa bius, Ada yang kata bius sikit.  Adeh.. ngeri. Sebab tu lah, saya yang dah masuk fasa 8bulan pregnant time tu, dah bersedia siap2 suplimen2 wajib untuk bantu pulihkan luka bersalin ni. Tak kira lah saya kena bersalin normal or pembedahan. Suplimen berpantang is a priority things pada saya. Dalam tu complete semua vitamin untuk saya berpantang. Dari luar dan dalam juga, terutama luka bersalin. Vivix pun dah siap buat ready stok untuk berpantang.  Vivix ni antara suplimen untuk bantu luka tu sembuh cepat. Kena teguk hari2 selama berpantang. Ni gambar vivix yang saya amalkan ketika berpantang hari tu. Masih kuat lagi dalam memori ni saat2 berpantang ceaser tau. Tak sanggup pun ada hahaha.. Vivix ni ada ramuan2 hebat yang terdiri daripada Anggur Muscadine, Lobak Ungu, Blueberry Eropah dan Polygonum Cuspidatum yang bertindak Melalui 4 mekanisme iaitu:- – Membaikpulih Sel yang rosak – Melindungi sel – Meningkatkan tenaga sel – Memperbaiki fungsi sel Vivix ni akan sihatkan sel2 kulit dan DNA kita ni dan sebab itu lah luka tu boleh pulih dengan sangat cepat. Rengat. Ni memang ibu berpantang paling takut. Tapi amalkan vivix masa berapantang, saya tak ada kena rengat ni. Alhamdulillah. Kalau ada sahabat2 blog yang juga bakal bersalin, atau sedang berpantang sekarang ni dan nak cari suplimen yang paling power dan boleh bantu masalah penyembuhan luka tu, serta malas nak makan banyak2 vitamin or jamu, makesure dapatkan vivix ni. Vivix ni keperluan wajib kita time berpantang tau dan wajib di utamakan ye. Ok, jom kita tengok testimoni-testimoni Pengguna vivix yang dah amalkan vivix ketika berpantang. Kalau berminat nak dapatkan set lengkap Berpantang shaklee ni, boleh juga ambil set dai bawah ni ya. Ni adalah set lengkap yang saya ambil ketika berpantang tempohari selain ambil vivix. Krim Herbal blend tu best sangat tau. Untuk ruam2 bayi, untuk parut2 dan kesan rekahan kulit pada perut pun boleh di kurangkan. ******************************************** Berminat nak dapatkan vivix atau sebarang produk shaklee? boleh hubungi saya di bawah ni ya Suzie Maswar Pengedar Sah Shaklee Sg Buloh Sms/WA – 012.3814786 COD Available: Sekitar sg buloh, Kota Damansara, Subang Perdana, Subang Bestari, Saujana Utama, Damansara, TTDI dan KL Terima kasih kerana memilih dan membeli dari Kedai shaklee saya. ********************************************

Read More »

Master Suzie Maswar

Assalamualaikum & Hi semua.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012 dan telah mencapai rank tertinggi dalam shaklee iaitu Master Coordinator shaklee since 2013. Merupakan seorang ‘Work At Home Mom’ yang sangat komited dan pakar dalam membantu anda sihat dan cantik dengan tips-tips dan menggunakan suplimen yang natural, berkesan dan selamat serta Mentor biznes yang Komited! Ayuh join team kami, JMS group.

Hubungi Saya

Call/Whatsapp: 012.3814786

COD Sekitar Sg Buloh, Subang Bestari, Subang Perdana, Kota Damansara, Shah Alam, Damansara Damai, Kuang, Kundang dan Shah Alam.

Pos Ke Seluruh Malaysia

Best Comment