Assalamualaikum. Hi semua. Selamat datang! Saya komited untuk bantu anda semua sihat dan cantik dengan produk Shaklee.  Saya juga sentiasa mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin membina kerjaya dan pendapatan dengan shaklee!  i am your money maker MENTOR! –Master Suzie Maswar


Whatsapp / sms / call : 012.3814786 (Suzie Maswar)

COD Available : Sekitar Sungai Buloh, Kota Damansara, Damansara, Saujana Utama, Subang Bestari, Subang Perdana, Shah Alam. ‘

Postage Available untuk seluruh malaysia.

Post Terkini Suzie Mawar

blog
Suzie Maswar

Best productive morning routine

  BEST PRODUCTIVE MORNING ROUTINE   Hi assalamualaikum.. salam jumaat barakah buat semua. Alhamdulillah, hari ni dah masuk ke 10 hari di bulan Syawal. Mesti banyak open house esok ni. bagi yang dah selesai puasa 6 syawal, tahniah ya! Saya nak kongsikan BEST MORNING ROUTINE RECIPE yang boleh bantu kita jadi lebih PRODUKTIF setiap hari.

Read More »
Omega guard
Suzie Maswar

PROMOSI OMEGA GUARD SHAKLEE SANGAT MURAH!

Hi Assalamualaikum semua. Salam 8syawal buat semua. Belum terlewat untuk saya maklumkan promosi dari shaklee ni. Bulan ni ada promo untuk Minyak ikan Omega Guard, yang sangat popular dari brand lain.

Read More »

Salam Ramadan Al-Mubarak

Salam Ramadan buat semua followers suziemaswar.com. Bulan mulia, yang di dalamnya penuh dengan keberkatan. Moga kita semua dapat beribadah sebaiknya dan merebut semua ganjaran dariNYA. Nantikan update promo2 hebat produk shaklee dari saya ye. Salam Ramadan semua! Suzie Maswar Pengedar sah shaklee Sg Buloh.

Read More »
blog
Suzie Maswar

Year End Sale 2018 Produk Shaklee

Year End Sale 2018 Produk Shaklee Assalamualaikum. Apa khabar semua. Fuh! meriah betul promosi hujung tahun 2018 ni tau. Kali ni promosi 2 hari. ye, 2 hari je tau! Year end Sale 2018 ni bermula pada 26 dan 27 december 2018. Ok, Jangan miss the date ya. Pastikan korang grab Offer yang jarang-jarang sangat shaklee buat ni. Kali ni, dapat 10% diskaun untuk Year End Sale 2018 produk shaklee ni. Fuh! memang murah sangat2 promosi kali ni. Jom, terus scroll bawah untuk tahu lebih lanjut.

Read More »
blog
Suzie Maswar

Promosi Jom Shaklee Free Membership

Promosi Jom Shaklee Free Membership Yeay.. ada Promosi Jom Shaklee lah.. Tawaran Keahlian Shaklee secara percuma ni boleh di dapati dengan pembelian jom shaklee starter pack. Promosi ni saya rasa yang paling hebat tahun ni. Untuk pengetahuan semua, bermula bulan december ni shaklee ada buat tawaran keahlian shaklee secara percuma dengan Jom Shaklee Starter Pack. Promosi ni berlansung dari 15/12/2018 hingga 28/2/2019. Jadi, ini lah masanya untuk anda yang dah lama nak daftar Keahlian shaklee percuma tu untuk rebut peluang beli Jom Shaklee Starter Pack ni! Anda akan dapat diskaun sebanyak 10% untuk setiap pack yang ada dalam starter pack tu. Promosi ni merupakan yang julung kalinya shaklee buat tau. Pertama kali shaklee beri diskaun sebanyak 10% pada produk paling laris ni. Biasanya shaklee hanya beri 5% sahaja. Anda semua wajib dapatkan Promosi Jom Shaklee Free membership ni tau! Shaklee starter pack ni terdiri daripada Twin pack vivix, wellness pack dan youth starter pack.

Read More »
blog
Suzie Maswar

Vivix shaklee tu apa?

Vivix Shaklee tu apa? Assalamualaikum. Hi semua. Saya dapat banyak sangat pertanyaan melalui message dan call dari pelanggan-pelanggan baru yang belum kenal dengan vivix shaklee ni. Soalan yang paling ramai suka tanya adalah, Vivix tu apa ye? atau dorang akan tanya, “bagus ke vivix tu?”. Ok, jom saya cerita secara ringkas apa itu vivix serta manfaatnya. Mesti ramai yang nak tahu apa lah sebenarnya vivix ni kan? Kenapa lah laris sangat dan ramai sangat yang beli Vivix shaklee ni.

Read More »

Master Suzie Maswar

Assalamualaikum & Hi semua.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012 dan telah mencapai rank tertinggi dalam shaklee iaitu Master Coordinator shaklee since 2013. Merupakan seorang ‘Work At Home Mom’ yang sangat komited dan pakar dalam membantu anda sihat dan cantik dengan tips-tips dan menggunakan suplimen yang natural, berkesan dan selamat serta Mentor biznes yang Komited! Ayuh join team kami, JMS group.

Hubungi Saya

Call/Whatsapp: 012.3814786

COD Sekitar Sg Buloh, Subang Bestari, Subang Perdana, Kota Damansara, Shah Alam, Damansara Damai, Kuang, Kundang dan Shah Alam.

Pos Ke Seluruh Malaysia

Best Comment