Assalamualaikum. Hi semua. Selamat datang! Saya komited untuk bantu anda semua sihat dan cantik dengan produk Shaklee.  Saya juga sentiasa mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin membina kerjaya dan pendapatan dengan shaklee!  i am your money maker MENTOR! –Master Suzie Maswar


Whatsapp / sms / call : 012.3814786 (Suzie Maswar)

COD Available : Sekitar Sungai Buloh, Kota Damansara, Damansara, Saujana Utama, Subang Bestari, Subang Perdana, Shah Alam. ‘

Postage Available untuk seluruh malaysia.

Post Terkini Suzie Mawar

blog
Suzie Maswar

Salam Aidiladha 1440

Assalamualaikum.. [Salam AidilAdha 1440] اَللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَرُ، لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَاللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ وَالِلَّهِ الْحَمْدُ. اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ كَبِيْرًا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ كَثِيْرًا وَسُبْحَانَ اللَّهِ بُكْرَةً وَأَصِيْلاً، لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَلاَ نَعْبُدُ إِلاَّ إِيَّاهُ مُخْلِصِيْنَ لَهُ الدِّيْنَ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُوْنَ، لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَحْدَهُ صَدَقَ وَعْدَهُ وَنَصَرَ عَبْدَهُ وَأَعَزَّ جُنْدَهُ وَهَزَمَ اْلأَحْزَابَ وَحْدَهُ، لآ إِلَهَ إِلاَّ اللهُ وَاللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ وَالِلَّهِ الْحَمْدُ.

Read More »
blog
Suzie Maswar

Bahaya MICROSLEEP

Bahaya Microsleep Hi Assalamualaikum. Lately, kita selalu sangat dengar kes2 kemalangan yang melibatkan Microsleep ni. Sebenarnya Bahaya Microsleep ni. Ia berlaku tanpa kita sedar. Ada beberapa keadaan yang menyebabkan Microsleep dan saya akan kongsikan beberapa tips dan cadangan untuk anda yang bakal travel jauh untuk pulang ke kampung halaman atau bercuti.

Read More »
vivix
Suzie Maswar

Testimoni Vivix : Luka akibat penyakit kencing manis

Assalamualaikum. Hi semua. Saya Doakan anda semua sentiasa sihat. Kali ni saya nak kongsikan satu testimoni pelanggan vivix kami yang kakinya luka akibat penyakit kencing manis dan telah pun minum vivix sebotol. Pelanggan ni datang mencari suplimen untuk kegunaan harian beliau. Kebetulan waktu tu kaki beliau mengalami luka yang amat teruk akibat accident dan di tambah pula beliau menghidap penyakit kencing manis. Tinggi atau rendah kencing manis tu, saya tak berapa pasti lah. Yang pastinya, luka tu sangat ngeri.

Read More »
blog
Suzie Maswar

Doa Hari Arafah

DOA ARAFAH Assalamualaikum. Hari Arafah sudah hampir tiba. Jom sama-sama kita Rebut Peluang Ini.   Sudahkah anda membuat senarai doa yang mahu anda pohon kepada Allah? Berikut adalah beberapa doa yang anda boleh masukkan dalam senarai anda, InshaaAllah:

Read More »
blog
Suzie Maswar

PROMOSI SHAKLEE MURAH WAJIB GRAB

PROMOSI SHAKLEE MURAH WAJIB GRAB Assalamualaikum. Hi semua. Masih mood raya ke tu? Hihi.. tak apalah, raya kan sebulan. Enjoy lah raya tu. Hari ni saya nak umumkan PROMOSI SHAKKSS MURAH WAJIB GRAB! Haa.. tajuk sikit punya gempak kan? Sememangnya promo ni sangat2 gempak. Mesti ramai yang teruja nak beli produk promo ni.  

Read More »
blog
Suzie Maswar

Set Suplimen shaklee untuk kesihatan Hati

  Hi Assalamulaikum semua. SET SUPLIMEN UNTUK KESIHATAN HATI Ini antara set yang bukan jarang-jarang orang cari tau. Tapi, ramai sangat yang dah mula menyedari betapa pentingnya menjaga kesihatan hati. Ada 3 suplimen yang di cadangkan untuk jaga hati supaya sihat. Nanti saya terangkan ya.

Read More »

Master Suzie Maswar

Assalamualaikum & Hi semua.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012 dan telah mencapai rank tertinggi dalam shaklee iaitu Master Coordinator shaklee since 2013. Merupakan seorang ‘Work At Home Mom’ yang sangat komited dan pakar dalam membantu anda sihat dan cantik dengan tips-tips dan menggunakan suplimen yang natural, berkesan dan selamat serta Mentor biznes yang Komited! Ayuh join team kami, JMS group.

Hubungi Saya

Call/Whatsapp: 012.3814786

COD Sekitar Sg Buloh, Subang Bestari, Subang Perdana, Kota Damansara, Shah Alam, Damansara Damai, Kuang, Kundang dan Shah Alam.

Pos Ke Seluruh Malaysia

Best Comment