Assalamualaikum. Hi semua. Selamat datang! Saya komited untuk bantu anda semua sihat dan cantik dengan produk Shaklee.  Saya juga sentiasa mengalu-alukan sesiapa sahaja yang ingin membina kerjaya dan pendapatan dengan shaklee!  i am your money maker MENTOR! –Master Suzie Maswar


Whatsapp / sms / call : 012.3814786 (Suzie Maswar)

COD Available : Sekitar Sungai Buloh, Kota Damansara, Damansara, Saujana Utama, Subang Bestari, Subang Perdana, Shah Alam. ‘

Postage Available untuk seluruh malaysia.

Post Terkini Suzie Mawar

Ostematrix
Suzie Maswar

Ini cara Pengambilan Ostematrix Shaklee

CARA PENGAMBILAN OSTEMATRIX SHAKLEE Hi semua. Saya doakan anda semua dalam keadaan sihat dan ceria serta tulang anda kuat cergas untuk beriadah dan beribadah. Kali ni saya nak sharekan cara pengambilan Ostematrix pula ye. Saya yakin, ramai yang nak tahu kan? Saya sendiri pun dapat banyak juga pertanyaan dari customer yang pernah beli dari pengedar lain tapi tak di guide sebaiknya.

Read More »
blog
Suzie Maswar

PROMOSI SHAKLEE OKTOBER 2019

PROMOSI SHAKLEE BULAN OKTOBER 2019 Hi korang, sihat semua? Saya doakan anda semua sihat ceria dan bahagia setiap hari ye. Ok lah, straight to the point je  lah ye. Saya nak umumkan promosi shaklee bagi bulan Oktober ni. Walaupun hari ni dah masuk hari ke 10 bulan oktober, tapi belum terlewat untuk saya war-warkan promo yang sangat best ni.

Read More »
blog
Suzie Maswar

PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER 2019

PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER 2019 Assalamualaikum, salam sejahtera buat semua pembaca blog saya. Seperti biasa, shaklee akan keluarkan promosi-promosi khas setiap bulan. Untuk bulan ni, ada beberapa produk yang sedang promo dengan harga saaangat MURAH! So guys, wajib dapatkan promosi shaklee september 2019 ni k. Saya jamin, ini adalah harga yang sangat berbaloi buat anda semua.

Read More »
Berpantang
Suzie Maswar

Testimoni : Vivix untuk bersalin Ceaser

VIVIX UNTUK BERSALIN CEASER Hi Assalamualaikum, salam sejahtera buat semua pembaca suziemaswar.com. Hari ni saya nak kongsi testimoni2 pengguna vivix ya. Kali ni testimoni vivix  untuk bersalin ceaser atau nama melayunya pembedahan. Bila dah sebut pembedahan, maknanya untuk apa jua jenis pembedahan adalah sesuai jika nak minum vivix ya. Rasanya ada lebih 100 testimoni ibu berpantang selepas ceaser ni yang dah guna vivix sebagai suplimen harian mereka. Bila dah minum dalam pantang tu, mereka rasa badan lebih segar. Lebih kuat, tak lesu letih dan yang bagusnya, luka pada jahitan tu lebih cepat kering.

Read More »
blog
Suzie Maswar

Perpustakaan Anggerik Mokara Subang Bestari

Perpustakaan Anggerik Mokara (MBSA) Subang Bestari. Hi Assalamualaikum. Cuti sekolah ni korang buat apa je? Ada yang tak pergi mana2 ke? Kalau ada, boleh lah terjah mana2 Perpustakaan kawasan korang dan bawa sekali anak2. Mesti dorang teruja. Setelah banyak kali plan dengan anak2 nak terjah perpustakaan ni, akhirnya hari ni sampai juga kami ke Perpustakaan Anggerik Mokara Subang bestari ni ☺️. Lagi pun kesian kt dorang, tak de kemana2 cuti sekolah ni.

Read More »
blog
Suzie Maswar

Join shaklee boleh buat duit?

JOIN SHAKLEE BOLEH BUAT DUIT?! Hi korang.. Ni soalan paling famous tau. Betul ke join shaklee boleh buat duit banyak2? Macam mana pulak ceritanya tu? Hihi…

Read More »

Master Suzie Maswar

Assalamualaikum & Hi semua.

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012 dan telah mencapai rank tertinggi dalam shaklee iaitu Master Coordinator shaklee since 2013. Merupakan seorang ‘Work At Home Mom’ yang sangat komited dan pakar dalam membantu anda sihat dan cantik dengan tips-tips dan menggunakan suplimen yang natural, berkesan dan selamat serta Mentor biznes yang Komited! Ayuh join team kami, JMS group.

Hubungi Saya

Call/Whatsapp: 012.3814786

COD Sekitar Sg Buloh, Subang Bestari, Subang Perdana, Kota Damansara, Shah Alam, Damansara Damai, Kuang, Kundang dan Shah Alam.

Pos Ke Seluruh Malaysia

Best Comment