Assalamualaikum..

Alhamdulillah, saya masih di beri ujian kesihatan. Masih lagi dalam proses nak sihat ni..

Selsema
Sakit tekak
Sakit kepala a.k.a migrain

Jarang2 saya kena sekarang ni, kali ni kena time tengah sibuk nak closing oktober.
Mungkin ada hikmahnya kan..

Hari ni agak terasa letih dan penatnya badan dan sendi2 ni.
Awal pagi dah kelam kabut ke HO shaklee untuk memborong, dengan tak makan paginya. Angkut pula sekumpulan kanak2 riang gumbira yg sangat aktif, maka naik jugalah blood pressure di kala kita sedang nak cepat mengejar masa untuk jemput ank.

Sampai di rumah, dah sibuk dengan sesi packing list order dari customer pulak. Skip lagi makan tengah hari..

Dah malam, baru lah dapat jamah nasi, alhamdulillah…selesai tugas hari ni yang penuh cabaran.

Sekarang, nak tidur dulu, nak rehat kan tulang, sendi, otot untuk bekerja esok..
Sebelum tidur, saya ambil 4biji ostematrix, 1biji B complex dan 2biji vitamin C yang di patah dua.
Ni semua untuk beri tidur yang lena dan berkualiti untuk tubuh saya rehat dan untuk penghasilan susu yang meriah..

Ok, selamat malam..

Ingat saya selalu
Pengedar shaklee anda
Suzianti Maswar
012.3814786

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.