Assalamualaikum semua..

Jangan lepas kan peluang untuk grab offer terhad ni ye..

Promo akan berakhir pada 20/10/2017. Hanya 3hari sahaja!!

Fungsi & Kebaikan Ostematrix Shaklee

.

✔Menguatkan Tulang – Kalsium menguatkan tulang belakang dan memastikan bentuk yang betul kepada badan selain daripada mengurangkan risiko sakit belakang.

.

✔Mencegah Obesiti – Kalsium dapat membantu dalam mengekalkan berat badan optimum bagi lelaki dan perempuan.

.

✔Melindungi Otot Jantung – Kalsium melindungi otot jantung anda. Jumlah kalsium yang mencukupi membantu otot jantung untuk melakukan penguncupan dan pengembangan betul. Kalsium juga membantu sistem saraf untuk mengekalkan tekanan di dalam arteri anda.

.

✔Mengelakkan Kanser Kolon – Kalsium yang mencukupi mengurangkan risiko keseluruhan kanser kolon dan mengelak pertumbuhan polip yang boleh membawa kepada kanser.

.

✔Mencegah Blues Pra-haid – Jumlah kalsium yang mencukupi mengurangkan gejala-gejala sindrom prahaid pening kepala, perubahan mood, tekanan darah tinggi dan sebagainya.

.

✔Mencegah Batu Karang – Batu karang sebenarnya deposit terhablur kalsium dan lain – lain mineral dalam saluran kencing manusia. Bentuk yang paling umum batu karang ialah batu-batu oxalate.

.

✔Memastikan Tahap pH Alkali Yang Sihat – Makanan ringan, gula yang berlebihan dan barangan di dalam tin menyumbang pembentukan asid dalam badan, yang boleh menimbulkan pelbagai penyakit seperti kanser, batu karang dan darah tinggi.

.

✔Kawalan Tekanan Darah – Beberapa penyelidikan mengisytiharkan bahawa diet vegetarian dengan jumlah yang tinggi dengan kalsium, magnesium dan kalium dan serat akan mengurangkan tekanan darah.

✔Mengekalkan Gigi dan Gusi yang sihat – Kalsium melindungi gigi anda dengan menjaga tulang rahang yang kuat dan kukuh sepanjang kehidupan anda, yang seterusnya memastikan gigi kuat di mana bakteria tidak boleh berkembang.

.

✔Membantu Pengangkutan Nutrien – Kalsium membantu nutrien bergerak mudah melintasi membran sel.

Berminat nak beli Ostematrix Shaklee?

http://www.wasap.my/60123814786

Have a nice day friends..😊

Suzie Maswar

Pengedar Shaklee Sungai Buloh

COD: Sg buloh, Paya Jaras, Merbau Sempak, Kuang, Tasik Biru, Bukit Subang, Denai Alam dan sekitar Kota Damansara, Damansara Damai, Prima Damansara.

Share:
Written by Suzie
Hi saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah berkerjaya. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan pakar kesihatan dan kecantikan anda.