Haaa ramai yang tanya, kenapa lah mahal sangat Vivix ni kan?

sebabnya, ramuan dalam pembuatan vivix ni sendiri.. dia gunakan buang anggur yang bagus. Super Grape. Di mana ia memberi banyak manfaat dalam kesihatan secara menyeluruh.

Sebab tu jugalah, vivix ni di gelar King of suppliment..

Ini dia rupa bentuk ANGGUR MUSCADINE..

Ramuan terpenting dalam Vivix..

Apakah kelebihan Anggur Muscadine?

Anggur Muscadine berbeza dengan anggur yang lain kerana terkandung lebihan 1 kromsom berbanding anggur yang lain.

 Biasanya anggur mempunyai 19 pasangan kromsom sahaja. Tetapi dengan anggur muscadine ada 20 kromsom.

 Disebabkan kandungan kromson nya yang mempunyai pasangannya dan ia memberikan banyak faedah iaitu sifat antioksida yang kukuh dan fungsi imunnya lebih tinggi.

Saiz anggur ini seperti buah golf iaitu harga mentah mencapat RM100 sebiji!!!

Mahal kan tetapi tak tertanding dengan khasiatnya. Ia boleh didapati di kawasan yang ekstrem iaitu kawasan liar yang menyebabkan anggur muscadine mempunyai tinggi polifenol dan revestrolnya.

Selain itu, ia mengandungi asid allegik yang berfungsi sebagai menghalang ataupun menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kepada kanser  juga anti virus dan anti bacteria.

Anggur Muscadine ini adalah tinggi dalam Quercetin iaitu satu flavonoid yg sangat sihat. Ia juga mengandungi tinggi serat pemakanan berbanding oat ataupun beras.

Dengan harga promosi sekarang jom rebut peluang untuk hadiahkan pada orang yang tersayang VIVIX ini.

Seriously, bila beli 6 botol vivix ni, anda akan nikmati baaaaanyak ganjaran.
1. PERCUMA Keahlian Shaklee
2. PERCUMA 1 botol Vivix
3. NIKMATI REBATE BONUS sebanyak RM250.00
4. Dah tentu lah lebih jimat bila beli 6 free 1 ni.. cuba lah kira, berapa jatuh sebotol tu kalau beli 1set terus….

Jadilah pengguna yg bijak..
Terus beli 1set vivix ni ye..

Nak beli?
boleh hubungi saya sekarang!!

Pengedar Shaklee Anda
Chugie a.k.a Suzie Maswar
Page: Eizmierah MNB Healthy Shop
Contact: 012.381.4786

Share:
Written by Suzie Maswar
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.