salam..

Terima kasih pada kawan2 yang sudi lawat blogku dan ucapkan tahniah..
Ingatkan dah tak de yang nak jengah aku kat sini, ekekekeke..
mana tau kan, sebab dah lama juga tak aktif berblog.

Dah hari sabtu kan.. kejap je masa berlalu.
Sekarang, dah masuk hari yang ke 19 aku berpantang.
tak sabar nak abiskan pantang ni tau!
Dengan cuaca yang sangat2 panas ni,
rasanye nak je aku jamah Air Batu tu..
Rasanya, adalah beberapa hari hujan, itu pun kejap2 je..
Itu pun syukur juga lah.. atleast merasa jugak sejuk sekejap bila hujan dah turun tu.

Kat umah Mil ku ni tak de aircond,
so.. berpantang lah kami anak beranak dalam panas bara ni ekekekeke…
Tapi orang kata bagus lah berpantang panas2 kan?
kalau beraircond bagai, sama lah juga dengan tak berpantang..betul tak?

apa pun semua ni adalah satu dugaan untuk uji kesabaran aku..
walaupun kadang2 teruji dan tercabar gak lah tahap kesabaran dalam berpantang ni..

owh, adalagi macam2 dugaan berpantang ni…
rasanye, tak yah lah cite pepanjang kan?
orang2 yang dah tau azab berpantang sure paham kan…
so, kita redah aje lah…………
nanti2 aku story mory lah skit azab2 lepas bersalin ni ye..
nak tau ke ape nye?? ekekkekeke… tunggguuuuuuuu..

ada 25 hari lagi untuk berpantang…!!! jom join aku counting the date! ahahahaha

k lah, till then..
daaaaaaaaaaaa
-chugie-

Share:
Written by Suzie Maswar
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.