As’salam…

Syukur alhamdulillah.. hari ni hari ‘Gaji’ kami, Distributor Shaklee..

Syukur juga pada Allah, kerana saya telah memilih untuk melangkah sebagai salah seorang pengedar sah Shaklee..

Kalau dulu, Bila ada yang offer saya untuk join shaklee, cepat2 saya akan cakap 

….”owh, tak pe2.. saya x minat kagi nak jadi ahli” …

tak pun  dalam hati akan kata

 ..”hish… buat pe join MLM? buang karen je.. tak ada faedah, tak boleh di percayai.. bla..bla..bla..”  

Tapi hari ni.. Semua nya dah pun terbukti.. Masuk bulan ni, dah 9 bulan saya bersama Shaklee.. selama 9 bulan ni juga lah saya rasa happy dan terasa kejayaan tu makin menyerlah.. dan kini, saya adalah seorang Senior Coordinator Shaklee..huhu.. serius, macam tak percaya je boleh pergi sejauh ni.

bukan tu je, Hari ini.. Saya telah pun Merasa bonus 4 angka yang memang membanggakan.. hanya beberapa ratus je lagi saya nak melangkau ke 5 angka.. Rasa macam bermimpi je bila tengok akaun MBB, sejumlah wang yang BESAR dah masuk ke akaun saya huhuu.. “speechless okay!”..

Rasa syahdu giler bila tengok amaun tu dlm akaun.. Gembira dengan hasil titik peluh saya sendiri.. gembira dengan hasil manis yang sedang saya perolehi.. gembira yang, keputusan berhenti dari kerja dan memulakan dunia baru telah pun tercapai..

Alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah…
Syukur ku, sujud ku, hanya Pada MU Ya allah…

Semoga perjalananku sentiasa di dalam keredhaanMU Ya allah…

Sekian,
Chugie..

Saya adalah Shaklee Independent Distributor
|866440| Suzianti Maswar
Sms/Whatsapp |012.3814786|

Share:
Written by Suzie Maswar
Hi! saya Suzie Maswar. Seorang Suri rumah dan Pengedar Sah Shaklee sejak tahun 2012. Master Coordinator dalam Shaklee. Founder Group Shaklee JMS since 2012. Certified Product Trainer dan penasihat kesihatan dan kecantikan anda.